Miło jest nam poinformować, iż nasz Ośrodek dołączył do II edycji Ogólnopolskiego Projektu Edukacyjnego "ZDROWI, BEZPIECZNI, KREATYWNI, AKTYWNI LOKALNIE". Zapraszamy do obserwacji naszych działań:)
Uczniowie klasy B przysposabiającej do pracy przygotowali obiad dwudaniowy pełen warzyw i smaku. Barszcz ukraiński i leczo z warzyw mrożonych. Warzywa mrożone są również bogate w substancje odżywcze, witaminy i minerały, jak jarzyny świeże. Z mrożonek warzywnych możemy więc przygotować pełnowartościowe posiłki w czasie, kiedy mamy ograniczony dostęp do świeżych produktów. Do nakrycia stołu wykorzystaliśmy zastawę stołowa, zakupioną w ramach projektu #LaboratoriaPrzyszłości
Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.